A szolgáltatások nyújtásához, a reklámok megszemélyesítéséhez, és a látogatottság felméréséhez ez a weboldal sütiket használ.
A honlap használatával ezzel Ön egyetért.

További információ Megértettem

A vásárlás feltételei

Tudnivalók a vásárlásról a MODINO.HU webáruházban:

VÁSÁROLJON KOCKÁZAT NÉLKÜL

  • Telefonon: Rendelés és vevőszolgálat: (06-1) 408-8139. Hétfőtől péntekig 8.00 és 19.00 között egy ügyfélszolgálatos kolléga áll rendelkezésére, aki azonnal feldolgozza rendelését. A zökkenőmentes feldolgozás érdekében kérjük, hogy tartsa készenlétben ügyfélszámát, és egy konkrét akció esetén az akciókódot is.
  • Interneten: www.modino.hu

  • E-mailben: a info@modino.hu címen minden nap minden órájában rendelhet.

 

HOGYAN KELL FIZETNI? UTÁNVÉTTEL AZ ÁRU ÁTVÉTELÉNÉL. A fizetés készpénzben történik az áru átvételénél otthon, vagy a postán (bankkártyás fizetés nem lehetséges).

 

SZÁLLÍTÁS

A csomagot a vásárló által meghatározott módon szállítjuk rendszerint 15 munkanapon belül (amennyiben a megrendelt termék a raktárkészletből elérhető). A rendeléshez hozzászámítunk 790 Ft (szállítás egy Csomagküldő átvevőhelyre), vagy 990 Ft (házhoz szállítás esetén – DPD HU,) szállítási – és csomagolási költséget. Ha a szállítás módjánál a DPD futárszolgálatot választja, mindenképpen meg kell adnia  telefonszámát. A szállítási és csomagolási díj változó lehet néhány akció esetén. Kövesse figyelmesen árleszállításainkat az interneten. Amennyiben rendelését több részletben szállítjuk ki, a szállítási költséget csak egyszer számítjuk fel.

 

PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem lesz teljesen elégedett az áruval, és az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldi azt, akkor visszatérítjük Önnek a termék árát. Csomagolja a visszaküldött árut átlátszatlan fóliába vagy más átlátszatlan anyagba, és a csomag felületére ragassza rá a szállítmányban található reklamációs címkét.  Vigye a csomagot a ráragasztott reklamációs címkével  a Csomagküldő bármelyik átvevőhelyére, vagy küldje el postán vagy egy másik csomagszállító vállalattal a vállalat címére: Csomagküldő.hu kft MODINO, Teve utca 60, 1139 Budapest (posta vagy más csomagszállító vállalat igénybe vétele estén a szállítási költségek a vásárlót terhelik, az utánvéttel postázott csomagok nem kerülnek átvételre). Egy készlet reklamálása esetén egy csomagban kell visszaküldeni az egész készletet. A csomag visszaküldésénél feltétlenül mellékelni kell a helyesen kitöltött reklamációs nyomtatványt is, amely a számla mellett található. A vásárló letöltheti a www.modino.hu oldalon található elállási nyilatkozatmintát is, és elküldheti a kitöltött nyomtatványt. Ha a visszaküldött áru sérült, vagy indokolatlanul sokat volt használva, akkor az eladó levonhat egy bizonyos összeget a vételárból. A vásárlástól való elállás esetén a szerződés érvénytelennek minősül.  

 

EXTRA GARANCIA

Az extra garancia az áru szállítására vonatkozik. Amennyiben a rendelésnél bejelöli ezt a mezőt, és a termék a szállítás folyamán megsérül, akkor a terméket nemcsak ingyen kicseréljük, hanem ráadásul visszatérítjük a szállítási és csomagolási költségek kétszeresét egy csekk formájában, amely beváltható a következő vásárlásnál. Az extra garancia díja csupán 290 Ft.

 

MINŐSÉG ÉS STABIL ÁR GARANCIA

A vételár az áfát is tartalmazza. Valamennyi termékre szavatosságot nyújtunk a Polgári törvénykönyv hatályos rendelkezései értelmében. Valamennyi termék megfelel az egészségügyi, higiéniai és környezetvédelmi követelményeknek.

 

FOGYASZTÓVÉDELEM

Vitás kérdések esetén az Európai Parlament és Tanács 2013. május 21-ei 524/2013/EU rendelete, 14.1 bekezdése a mérvadó (vitarendezési határozat). Az online vitarendezési platform az alábbi linkre kattintva érhető el:  http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

A feltételek összegzése és további tudnivalók a www.modino.hu oldalon találhatók.

 

Bejelentkezés
Feliratkozok
Elfelejtettem a jelszavamat
Elfelejtettem a jelszavamat